Thursday, February 13, 2014

Bibliotekslyder

I går satt jeg på biblioteket og var ganske lei meg over Aftenpostens artikkel om innkjøpsordningen, som de hadde illustrert på en ganske usaklig og tilfeldig måte med to bilder av boka mi. Det dryppet vann ned i ei bøtte på bordet og bak meg satt det en mann og prompa kjempehøyt og lenge. Følte at de lydene var en eller annen kommentar til artikkelen, men jeg veit ikke helt hvordan. 


5 comments:

 1. Den artikkelen er det dummeste jeg har lest i år. Bøkene som er mest lest på Lørenskog bibliotek (sjukt representativt utvalg) er jo blant annet to flinke forfatteres dårligste bøker, mens din bok er en av de beste bøkene jeg leste i fjor. Synes Aftenposten viser at de ser på litteratur først og fremst som en vare, og ikke en kunst.

  ReplyDelete
 2. Jeg gleder meg til å lese boka di, men har ikke fått gjort det ennå, fordi det er venteliste på den på biblioteket der jeg bor. Jeg syntes det var en urettferdig og tilfeldig illustrasjon.

  ReplyDelete
 3. Nomade: Nemlig. Tilfeldig og veldig lite representativt utvalg, og derfor sårende. Men det som er verre er nettopp det du nevner, at de ser på litteratur som en vare hvor det ikke skal være plass til andre enn de som allerede er kjente.
  Men takk for kommentar, og jeg er veldig glad du liker boka :)

  Hedda: Takk for veldig fin kommentar! Håper du får lest den til slutt, og at du liker den :)

  ReplyDelete
 4. Ikke fortvil, Frøydis! Boka di er fenomenal og jeg har anbefalt den til lånerne i mitt bibliotek. (Begge eksemplarene er utlånt i skrivende stund.) Dessuten ble jeg skikkelig glad da jeg oppdaget (og kjøpte) dine to små tegneseriehefter på tronsmo sist jeg var der. Jeg gleder meg til å følge forfatterskapet ditt, med og uten tegninger!

  ReplyDelete
 5. Hei Ingrid! Først og fremst, tusen tusen takk for en så fin kommentar! Jeg ble veldig glad og rørt og viste den til alle i nærheten i klasserommet. Og så gøy at du har funnet fanzinene, jeg trodde de kanskje var glemt for evig i et hjørne. Jeg håper jeg får tid til å lage flere fanziner, det er veldig gøy. Vedder på at biblioteket ditt er skikkelig fint, og håper du får en fin fredag! :)

  ReplyDelete